Home SPORTS NEWS Προσέφυγαν στο CAS για τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη οι ρωσικές...

Προσέφυγαν στο CAS για τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη οι ρωσικές ομάδες

Να συνεχίσουν να αγωνίζoνται στην Ευρώπη επιθυμούν οι Ζενίτ, ΤΣΚΑ Μόσχας, Δυναμό Μόσχας και Σότσι, μετά την απόφαση της UEFA να αποκλείσει όλες τις ρωσικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις τέσσερις ρωσικές ομάδες να προσφεύγουν στο CAS, με στόχο την άρση της ποινής.


«Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας, καθώς και τρείς ακόμα σύλλογοι της Russian Premier League, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού (CAS), κατά της απόφασης της UEFA της 2ας Μαΐου 2022, να αναστείλει τις ρωσικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλοι οι σύλλογοι ζήτησαν ταχεία εξέταση της καταγγελίας.

Ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί η αθλητική αρχή. Η ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει τις υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα. Η υποβολή αγωγής πριν το τέλος της σεζόν συνδέεται με αυστηρές προθεσμίες για την άσκηση έφεσης σε μεμονωμένες αποφάσεις της UEFA (10 ημερολογιακές ημέρες)» αναφέρει στην ανακοίνωσή της συγκεκριμένα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πηγή:sdna.gr