Home SPORTS NEWS Ζλάταν: Προπονείται μόνο μία ημέρα και δεν μπορεί να αγωνίζεται για περισσότερα...

Ζλάταν: Προπονείται μόνο μία ημέρα και δεν μπορεί να αγωνίζεται για περισσότερα από δέκα λεπτά ανά παιχνίδι

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ταλαιπωρείται σε μεγάλο βαθμό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνίζεται για περισσότερα από δέκα λεπτά ανά παιχνίδι.

Οι τραυματισμοί έχουν μειώσει πολύ την απόδοση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος, αν και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, συνειδητοποιεί ότι δεν εξαρτώνται όλα από αυτόν. Κι αυτό διότι οι τραυματισμοί έχουν επιβαρύνει πολύ την καριέρα του Σουηδού επιθετικού της Μίλαν τα τελευταία χρόνια.


Αν κι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στο παρελθόν από τραυματισμός, ο τελευταίος που υπέστη είναι ο χειρότερος. Σύμφωνα με το Sky Italia το πρόβλημα που τον βασανίζει είναι η κατάσταση του γονάτου του. Ο τραυματισμός είναι τόσο σοβαρός που ο Ζλάταν προπονείται με την ομάδα μόνο μία μέρα την εβδομάδα, δηλαδή την ημέρα πριν τον αγώνα, ενώ οι υπόλοιπες είναι ατομικές προπονήσεις. Επιπλέον, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται για περισσότερα από δέκα λεπτά ανά παιχνίδι.

Προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, ο Ζλάταν θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το καλοκαίρι. Αν κι εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να παίζει ποδόσφαιρο και τη νέα χρονιά…

Πηγή:Gazzetta.gr