Home SPORTS NEWS Δεν αναλαμβάνει την Παρί ο «Ζιζού»

Δεν αναλαμβάνει την Παρί ο «Ζιζού»


Σύμφωνα με το RMC Sport, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα είναι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη σεζόν παρά τις πιέσεις των πρωταθλητών Γαλλίας.
Ο επίλογος μια σαπουνόπερας. Η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητά μια μεγάλη προσωπικότητα για την άκρη του πάγκου της. Βρήκε όσα αναζητούσε στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν. Το κυνήγησε, κατέθεσε τρεις προτάσεις, όμως ο «Ζιζού» έχει άλλο όνειρο. Την Εθνική Γαλλίας. Παρά τις συζητήσεις σε καλό κλίμα με τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από τους «τρικολόρ».

Οι δύο πλευρές διαπραγματεύτηκαν ημέρες προκειμένου να βρουν μια φόρμουλα που θα εξυπηρετούσε και τους δύο. Όπως αναφέρει το RMC Sport, ο άλλοτε κόουτς της «βασίλισσας» μέχρι πριν από λίγες ώρες, βρισκόταν κοντά στον πάγκο των Παριζιάνων. Τόσο που στην πρωτεύουσα της Γαλλίας ετοίμαζαν ακόμα και την ανακοίνωση καθώς και τρόπους παρουσίασής του. Όμως η τελική του απόφαση είναι να περιμένει εξαντλώντας κάθε πιθανότητα να γίνει ο αντικαταστάτης του Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο της Γαλλίας.

Η πόρτα τελικώς του «Ζιζού» έκλεισε για τους πρωταθλητές Γαλλίας με τον λόγο να είναι ξεκάθαρος. Ο Ντεσάν δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο, και δεν προβλέπεται να γίνει και κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ζιντάν είναι εν αναμονή των εξελίξεων.