Home SPORTS NEWS Μανέ: Μίλησε για την αποχώρηση από τη Λίβερπουλ κι εξήγησε γιατί επέλεξε...

Μανέ: Μίλησε για την αποχώρηση από τη Λίβερπουλ κι εξήγησε γιατί επέλεξε την Μπάγερν


Ο Σαντιό Μανέ εξήγησε την απόφασή του να φύγει από τη Λίβερπουλ, λέγοντας ότι δεν του πήρε πολύ χρόνο για να επιλέξει την Μπάγερν Μονάχου.
Οι γερμανικοί γίγαντες βρίσκονται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σαντιό Μανέ σε μια συμφωνία αξίας 35,1 εκατομμυρίων λιρών. Ο Σενεγαλέζος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Μπάγερν καθώς υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη.

Ο έμπειρος επιθετκός λίγο πριν αλλάξει οριστικά κεφάλαιο στην καριέρα του έριξε φως στην μετάβασή στην ομάδα της Βαυαρίας παραδεχόμενος ότι ήταν αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον τους.

«Όταν ο ατζέντης μου μου είπε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον της Μπάγερν, ενθουσιάστηκα αμέσως», είπε στην BILD. «Είδα τον εαυτό μου εκεί αμέσως. Για μένα ήταν το σωστό κλαμπ την κατάλληλη στιγμή.Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και η ομάδα παλεύει πάντα για κάθε τίτλο. Έτσι, για μένα ήταν μια πολύ καλή ιδέα και η σωστή απόφαση να έρθω εδώ», αποκάλυψε.

«Ο ατζέντης μου μου είπε ότι υπήρχαν έρευνες από άλλους συλλόγους. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Αλλά ένιωσα την αίσθηση αμέσως όταν η Μπάγερν μου παρουσίασε το σχέδιό της. Βρέθηκα στο πλάνο της Μπάγερν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο».

Ο Μανέ, ο οποίος κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ το 2019, ρωτήθηκε αν θα οδηγήσει τη νέα του ομάδα σύντομα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. «Δεν θέλω να πω όχι», είπε. «Κάθε παιδί θέλει να κερδίσει το Champions League, κάθε ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είμαι με μια πολύ, πολύ ανταγωνιστική ομάδα τώρα. “Αλλά είναι ακόμα λίγο νωρίς για να μιλήσουμε για τον τελικό του Champions League, δεν έχουμε παίξει ακόμη ούτε ένα παιχνίδι μαζί. Ωστόσο, θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό», τόνισε.

Ο 30χρονος σκόραρε 120 γκολ κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ και τώρα σχεδιάζει να αφήσει το στίγμα του στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας.

Πηγή: gazzetta.gr