Home SPORTS NEWS Μάλλον τελειώνει ο Μάρτινς – Υποψήφιος ένας πρώην του Ερμή και της...

Μάλλον τελειώνει ο Μάρτινς – Υποψήφιος ένας πρώην του Ερμή και της Δόξας για ΟΣΦΠ


Ο 39χρονος Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος κατέγραψε πέρασμα από την Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς και του Ερμή Αραδίππου, φαίρεται να είναι υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών σε περίπτωση διαζυγίου με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναμφίβολα η παρουσία του δίπλα στον Μπιέλσα στη Λιντς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Στο Γιόρκσαϊρ πήρε μια μεγάλη ευκαιρία και έκτοτε η πορεία του είναι ανοδική. Ο Αργεντινός τον προσέλαβε τον Οκτώβριο του 2018 και τον είχε χαρακτηρίσει ως πολύ ταλαντούχο

Από τη Δόξα και τον Ερμή στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Πειραιώς

Προπονητής στην U23 της ομάδας και παράλληλα First Team Coach, ο Κορμπεράν ήταν το δεξί χέρι του Μπιέλσα, υπεύθυνος για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το 2020 εξαργύρωσε τη θητεία του δίπλα στον Μπιέλσα κι έγινε πρώτος προπονητής στην Χάντερσφιλντ, με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία της Λιντς, την άνοδο δηλαδή στην Premier League. Έφτασε μια ανάσα από αυτήν, αλλά την έχασε από τη Νότιγχαμ στον μεγάλο τελικό των play-offs.

Πριν τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου, ο Κορμπεράν παραιτήθηκε και πλέον είναι ελεύθερος.

Ο Κορμπεράν ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από την Κύπρο, όταν βρέθηκε στον πάγκο της Δόξας Κατοκωπιάς για οκτώ αγώνες τη σεζόν 2016/17, ενώ ακολούθησε ο Ερμής Αραδίππου. Εκεί πήρε τα πρώτα του ένσημα, μέχρι να μετακομίσει στο Νησί.

Με την προπονητική ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία, αφού μόλις στα 23 του αποφάσισε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, φτάνοντας μέχρι την Tercera División.