Home SPORTS NEWS Τα βρήκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικσεν

Τα βρήκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικσεν

Έδωσαν τα χέρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κρίστιαν Έρικσεν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Athletic».


Κλείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικσεν. Σε συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους» ήρθε ο Δανός άσος, όπως αναφέρεται στο «theathletic.com».

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για τριετές συμβόλαιο και αυτό που απομένει ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού στο «Old Trafford» είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ασφαλώς και οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα, λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Euro. Το οποίο τον έθεσε εκτός δράσης για αρκετό διάστημα και που είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιό του με την Ίντερ. Αφού, βάσει του πρωτοκόλλου της Serie A απαγορεύεται να αγωνίζεται παίκτης, στον οποίο έχει τοποθετηθεί απινιδωτής.

Εάν πάνε όλα καλά, ο διεθνής άσος θα επιστρέψει στην Premier League μετά το 2020, όταν και πήρε μεταγραφή από την Τότεναμ στους «νερατζούρι». Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στην Μπρένφορντ, πραγματοποιώντας 11 συμμετοχές τις οποίες συνδύασε με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Πηγή:sport-fm.gr