Home SPORTS NEWS Ερυθρός Αστέρας: Ο Μπουκάρι σκόραρε έχοντας τρέξει το μισό γήπεδο σε 5...

Ερυθρός Αστέρας: Ο Μπουκάρι σκόραρε έχοντας τρέξει το μισό γήπεδο σε 5 δευτερόλεπτα

Ο 23χρονος εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα έτρεξε με ταχύτητα 30χλμ/ώρα σκοράροντας για την ομάδα του στη νίκη με 5-0 επί της Πιούνικ Γιερεβάν.


Με το ένα πόδι στα play off του Champions League βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας μετά και τη νίκη με 5-0 στο πρώτο ματς απέναντι στην Πιούνικ Γιερεβάν. Πρωταγωνιστής της βραδιάς για τους νικητές ο Μπουκάρι που πέτυχε χατ – τρικ με ένα από τα τέρματά του να γίνεται κεντρικό θέμα συζήτησης στη Σερβία εξαιτίας της εντυπωσιακής του ταχύτητας!

Ο Γκανέζος επιθετικός σύμφωνα με τους υπολογισμούς των τοπικών Μέσων, έτρεξε από το κέντρο στην αντίπαλη εστία με ταχύτητα 30 χιλιόμετρα/ την ώρα. Συγκεκριμένα κάλυψε απόσταση 43,8 μέτρων από την σέντρα ως την στιγμή που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και κάλυψε το προαναφερόμενο τμήμα του αγωνιστικού χώρου σε 5,25 δευτερόλεπτα, καθιστώντας αδύνατο για τους αμυντικούς των Αρμένιων (ή τον κίπερ) να τον σταματήσουν.

Στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν είναι αυτήν την στιγμή ο πιο ταχύς παίκτης με ταχύτητα που φτάνει τα 36 km/h, ακολουθούμενος από τον Λερόνι Σανέ (35,04 km/h), τον Μοχάμεντ Σαλάχ (35 km/h) και τον Κίνσλεϊ Κομάν.

Δείτε το γκολ του Μπουκάρι:

 

Πηγή:Gazzetta.gr