Home SPORTS NEWS Μπαρτσελόνα: Κλείνει και τον Μπερνάρντο Σίλβα από τη Σίτι!

Μπαρτσελόνα: Κλείνει και τον Μπερνάρντο Σίλβα από τη Σίτι!

Ασταμάτητη και… ανεξήγητη η Μπαρτσελόνα που γεμίζει το «οπλοστάσιο» με χρήματα που… μονάχα εκείνη ξέρει που βρήκε, κλείνοντας πλέον και τον Μπερνάρντο Σίλβα από την Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα με τον Χεράρδ Ρομέρο, ο Μπερνάρντο Σίλβα θα καταφέρει να προστεθεί στο ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Τσάβι, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του Πορτογάλου τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και στο χώρο του κέντρου.


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα όσο κι αν θα ήθελε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο Μάντσεστερ, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία κανενός όταν υπάρχει διάθεση φυγής και ο Σίλβα ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την πρόθεσή του να μετακινηθεί στη Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρεται, το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει στα 5055 εκατ.ευρώ, με την Μπαρτσελόνα να προσθέτει ακόμα έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της και παράλληλα να συνεχίζει την διευθέτηση των μισθών με τις μειώσεις για να εγκριθούν τα συμβόλαια από την LaLiga, όπως επίσης και την πώληση των Barcelona Studios.

Πηγή: gazzetta.gr