Home SPORTS NEWS Άγιαξ: Ανανέωσε τον Φαν Ντερ Σαρ μέχρι το 2025 και έδωσε… ρέστα...

Άγιαξ: Ανανέωσε τον Φαν Ντερ Σαρ μέχρι το 2025 και έδωσε… ρέστα στην ανακοίνωση

Ο Άγιαξ έχει ανάγει τις ανακοινώσεις του σε… μορφή τέχνης, με την τελευταία που αφορά την ανανέωση του εκτελεστικού διευθυντή, Φαν Ντερ Σαρ, μέχρι το 2025 να μην ξεφεύγει από τον κανόνα.

Μεράκι, φαντασία, ευρηματικότητα και… μπόλικη δόση χιούμορ. Ο Άγιαξ έριξε στο μείγμα όλα τα απαραίτητα συστατικά για να δημιουργήσει την «καλύτερη ανακοίνωση όλων των εποχών» με πρωταγωνιστή τον άλλοτε γκολκίπερ τους και νυν εκτελεστικό διευθυντή, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ.


Όπως έγινε γνωστό από τον Αίαντα, ο παλαίμαχος Ολλανδός τερματοφύλακας επέκτεινε τη συνεργασία του με το κλαμπ και θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι το 2025, συμπληρώνοντας έτσι μια γεμάτη εννιαετία ως εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου.

Και φυσικά ο Άγιαξ δεν θα μπορούσε να κάνει εκπτώσεις στην ανακοίνωση της ανανέωσης ενός τόσο σημαντικού προσώπου. Επιστρατεύοντας περίσσια φαντασία και χιούμορ, οι άνθρωποι της ομάδας παρουσίασαν τον Ολλανδό πάνω στο άλογο με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο, προτού βέβαια ο ίδιος διακόψει τα γυρίσματα για να… τελειώνουν απλώς με τις υπογραφές.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Πηγή:Gazzetta.gr