Home SPORTS NEWS Champions League (14/9): Ματσάρες με κορυφαία τη μάχη του Μάντσεστερ!

Champions League (14/9): Ματσάρες με κορυφαία τη μάχη του Μάντσεστερ!

Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ θα δώσουν σκληρή μάχη στην Αγγλία, σε μια αναμέτρηση που με άλλες οκτώ ενδιαφέρουσες, θα ρίξουν αυλαία στη 2η αγωνιστική του Champions League!


Μετά τις χθεσινοβραδινές σκληρές μάχες που άνοιξαν το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Champions League, η αυλαία πέφτει απόψε (14/9) με συνολικά εννιά αναμετρήσεις! Φυσικά από όλες αυτές το Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ τραβάει τα περισσότερα βλέμματα. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ που είναι «καυτός» θα δοκιμαστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του, με τους Άγγλους και τους Γερμανούς να θέλουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

Εκεί, θα κοντραριστούν επίσης η Κοπεγχάγη με τη Σεβίλλη, με σκοπό τους πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση, με τις δυο τους να έχουν μια άτυπη μάχη για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Για τον 1ο όμιλο, η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της πάντα επικίνδυνης Ρέιντζερς θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, που θα την διατηρήσει στην πρωτιά, πάνω από τους Λίβερπουλ και Άγιαξ.

Τα φαβορί στον 8ο όμιλο έχουν θεωρητικά ευκολότερο έργο, αφού Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους, δοκιμάζονται στις έδρες των Μακάμπι Χάιφα και Μπενφίκα αντίστοιχα, ματς που όμως μπορεί αν γίνει η… ζημιά. Στον 5ο όμιλο, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά την έκπληξη της περασμένης εβδομάδες θα φιλοξενηθεί από την πανίσχυρη Μίλαν στο Σαν Σίρο, ενώ η Τσέλσι θα ψάξει τη νίκη στο Λονδίνο κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ. Τέλος, για τον 6ο όμιλο, οι πρωτοπόρες Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχονται τις Σέλτικ και Λειψία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 14/9

Μίλαν-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19:45)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σέλτικ (19:45)

Ρέιντζερς-Νάπολι (22:00)
Τσέλσι-Ζάλτσμπουργκ (22:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία (22:00)

Κοπεγχάγη-Σεβίλλη (22:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ (22:00)
Γιουβέντους-Μπενφίκα (22:00)
Μακάμπι Χάιφα-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Πηγή:sport-fm.gr