Home SPORTS NEWS O Μέσι προσπέρασε τον Ρονάλντο, έχει σκοράρει κόντρα σε περισσότερες ομάδες στο...

O Μέσι προσπέρασε τον Ρονάλντο, έχει σκοράρει κόντρα σε περισσότερες ομάδες στο Champions League

Ο Λιονέλ Μέσι έχει πλέον σκοράρει κόντρα σε περισσότερους συλλόγους από ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League αλλά την Τετάρτη (14/9), ο Λιονέλ Μέσι έσπασε την ισοπαλία με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται ότι έχει σκοράρει ενάντια σε περισσότερες ομάδες στη διοργάνωση.


Ο Αργεντινός πρόσθεσε τη Μακάμπι Χάιφα στη λίστα των συλλόγων που έχουν πέσει θύμα του στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, με τους Ισραηλινούς να γίνονται η 39η ομάδα στον κατάλογό του.

Θυμίζουμε ότι στο 37ο λεπτό του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, ο Κιλιάν Μπαπέ έβγαλε μια σέντρα στη μεγάλη περιοχή και ο Μέσι ισοφάρισε για την πρωταθλήτρια Γαλλίας που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από το 24ο λεπτό.

Για τον Μέσι αυτό ήταν το 126ο γκολ της καριέρας του στ’ αστέρια», φέρνοντάς τον 14 τέρματα πίσω από το ρεκόρ του Ρονάλντο. Ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα έχει φέτος την ευκαιρία να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος εφόσον ο CR7 δεν συμμετέχει στη διοργάνωση. Ο pulga έχει σκοράρει εναντίον ομάδων από 18 διαφορετικές χώρες και συνολικά κόντρα σε 39 συλλόγους, έναντι 38 του Κριστιάνο.

Η πλήρης λίστα με τα θύματά του στο Champions League σε όλη την καριέρα του:

Μίλαν, Άγιαξ, ΑΠΟΕΛ, Άρσεναλ, Ρόμα, Βασιλεία, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ, Σέλτικ, Τσέλσι, Κλαμπ Μπριζ, Κοπεγχάγη, Ντιναμό Κιέβου, Φερεντσβάρος, Ρέιντζερς, Γιουβέντους, Λυών, Μακάμπι Χάιφα, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός, Νάπολι, Παναθηναϊκός, Παρί Σεν Ζερμέν, PSV Αϊντχόφεν, Λειψία, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σπαρτάκ Μόσχας, Σλάβια Πράγας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Στουτγάρδη, Τότεναμ, Βικτόρια Πλζεν και Βέρντερ Βρέμης.