Home SPORTS NEWS Πρόβλημα με την κηδεία και τα ματς της 8ης αγωνιστικής της Premier!

Πρόβλημα με την κηδεία και τα ματς της 8ης αγωνιστικής της Premier!

Ενδεχομένως να μην υπάρξουν παιχνίδια για την Premier League ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ!


Μετά την επισημοποίηση της αναβολής της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στην Premier League και την Football League για το προσεχές τριήμερο, εκφράζεται ανησυχία για τεράστιο πρόβλημα με το πρόγραμμα της σεζόν σε περίπτωση που δεν γίνουν αγώνες ούτε την επόμενη, 8η αγωνιστική.

Ο λόγος είναι πως λόγω της κηδείας της Βασίλισσας η αστυνόμευση θα επικεντρωθεί σε αυτό το τεράστιο γεγονός και δεν θα υπάρξει ικανοποιητική μέριμνα για την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων ποδοσφαίρου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μάλιστα, την επόμενη Κυριακή έχει και τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς και Τσέλσι – Λίβερπουλ. Αν δεν πραγματοποιηθούν ούτε αυτά τα παιχνίδια, τότε η δράση θα επιστρέψει στις αρχές Οκτώβρη, αφού ακολουθεί διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και ίσως τα αναβληθέντα παιχνίδια προγραμματιστούν για … τον Ιανουάριο! Τότε, μετά και από το Μουντιάλ του Κατάρ, θα υπάρξουν κενές ημερομηνίες…

Πηγή:Gazzetta.gr