Home SPORTS NEWS Στο «φως» οι… τρελές απαιτήσεις του Μέσι από την Μπαρτσελόνα το 2020...

Στο «φως» οι… τρελές απαιτήσεις του Μέσι από την Μπαρτσελόνα το 2020 για να ανανεώσει!

Η “El Mundo” φέρνει σήμερα (21/09) στο «φως» όλες τις… τρελές απαιτήσεις του Μέσι από την Μπαρτσελόνα το 2020 για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα»!


Ο Λιονέλ Μέσι βγάζει από πέρυσι το ψωμί του στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η κουβέντα για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και να κλείσει εκεί την καριέρα του, φυσικά, δεν πρόκειται να σταματήσει, μέχρι να… επιστρέψει! Παράλληλα, πάντα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον το πώς φτάσαμε, τελικά, στο να πει το μεγάλο «αντίο» πριν από έναν χρόνο στους «μπλαουγκράνα».

Σήμερα (21/09), η “El Mundo” φέρνει στο «φως» όλες τις… τρελές απαιτήσεις του Αργεντινού από την Μπάρτσα το 2020 για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η ισπανική εφημερίδα, συγκεκριμένα, δίνει στη δημοσιότητα –επικαλούμενη τα μέιλ, που ανταλλάχτηκαν μεταξύ του πατέρα του και εκπροσώπου του Χόρχε, των δικηγόρων του και της τότε διοίκησης του συλλόγου- λεπτομέρειες από όσα ήθελε η πλευρά Μέσι, προκειμένου να μείνει στην Καταλονία.

Ο Μέσι, λοιπόν, ζητούσε συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια και με δυνατότητα μονομερούς επέκτασης από την πλευρά του, ενώ δεχόταν μείωση 20% του μισθού του για τη σεζόν 2020/21 και ζητούσε να γίνει ανάκτηση των απωλειών μέσω μίας αύξησης της τάξης του 10% για τη σεζόν 2021-22 και άλλη μία αύξηση κατά 10% τη σεζόν 2022-23 με 3% τόκο ετησίως.

Ήθελε, επίσης, μία ιδιωτική σουίτα στο Καμπ Νόου για την οικογένειά του και για εκείνη του κολλητού του, Λουίς Σουάρες, μπόνους επιβράβευσης 10.000.000 ευρώ για την υπογραφή της ανανέωσης και κατάργηση της ρήτρας αποδέσμευσης, αντικαθιστώντας την με μία συμβολική ύψους 10.000 ευρώ.

Υπήρχαν ακόμη οι απαιτήσεις του για ιδιωτικό αεροπλάνο για όλη την οικογένειά του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, να αναλάβει ο σύλλογος να καλύψει τα έξοδα σε περίπτωση που αύξησης της φορολογίας, να συνεχίσει να πληρώνει η ομάδα τον Πέπε Κόστα ως προσωπικό βοηθό του και να δοθεί μία προμήθεια στον αδερφό του, Ροντρίγκο, εκπρόσωπο του Άνσου Φάτι εκείνη την εποχή.

Η “El Mundo” τονίζει, δε, πως ο Μπερτομέου, τότε, είπε σε όλα «ναι» εκτός, από το θέμα της αφαίρεσης της ρήτρας αποδέσμευσης και το μπόνους υπογραφής 10 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα η πλευρά Μέσι να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις.

Πηγή:sport-fm.gr