Home SPORTS NEWS Βγαίνει από τη φυλακή ο Πιστόριους

Βγαίνει από τη φυλακή ο Πιστόριους


Ο Όσκαρ Πιστόριους που έχει καταδικαστεί από το 2017 σε 13 χρόνια φυλάκισης για την δολοφονία της συντρόφου του τον Φεβρουάριο του 2013, λόγω καλής διαγωγής κίνησε τις διαδικασίες από τους δικηγόρους του για να λήξει η ποινή του στο μισό διάστημα από αυτό που του επέβαλαν οι δικαστές.


Ο Νοτιοαφρικάνος παραολυμπιονίκης βρίσκεται στη φυλακή από το 2014 όταν και αρχικά είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια και επικρατεί μία σύγχυση για το αν η ποινή των 13 χρόνων που του επιβλήθηκε τρία χρόνια μετά, ισχύει από τότε ή από την πρώτη ημέρα σύλληψής του.

Αξιοσημείωτο είναι πως προσφάτως τον επισκέφθηκε στην φυλακή ο πατέρας της συντρόφου του την οποία δολοφόνησε, με τον Μπάρι Στένκαμπ να αποκαλύπτει στον Τύπο μάλιστα, πως η συνάντηση κράτησε 30 λεπτά και δέχτηκε να σφίξουν τα χέρια ο ένας του άλλου, χωρίς όμως να του δώσει συγχώρεση, όπως του ζήτησε ο Πιστόριους.

«Με ευχαρίστησε που αποδέχτηκα να τον δω και μου ζήτησε συγνώμη για ότι έγινε. Ήταν συγκινητική στιγμή. Αποφασίσαμε να δώσουμε τα χέρια, αλλά δεν του είπα ότι τον συγχωρώ. Μόνο ένα «ευχαριστώ» ανέφερε ο πατέρας του θύματος.