Home SPORTS NEWS Αποκάλυψη από τον Νόιερ: Έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για καρκίνο του...

Αποκάλυψη από τον Νόιερ: Έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για καρκίνο του δέρματος


Ο Γερμανός τερματοφύλακας μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και πως ελπίζει να μην απουσιάσει από το Μουντιάλ του Κατάρ σε λίγες εβδομάδες.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του σε ένα μήνυμά του στο Instagram.

Ο 36χρονος που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στην ιστορία του αθλήματος, δήλωσε ότι το δικό του ιστορικό καρκίνου ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την απόφασή του να συνεργαστεί με τη συμπατριώτισσά του και τρεις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam στο τένις Ανγκελικ Κέρμπερ για να κυκλοφορήσουν μια σειρά περιποίησης δέρματος με την ονομασία «Newkee».

«Έχουμε και οι δύο ένα πολύ προσωπικό ιστορικό δερματικών ασθενειών. Στην περίπτωση της Ανγκελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με τον ήλιο και στη δική μου περίπτωση για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου, τον οποίο έχω ήδη χειρουργήσει τρεις φορές», δήλωσε ο Νόιερ σε δελτίο τύπου.

«Γι’ αυτό και φροντίσαμε ιδιαίτερα να μην κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την αντηλιακή προστασία: Επειδή προπονούμαι συνεχώς έξω και μου αρέσει επίσης να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στη φύση», συμπλήρωσε.

Ο Νόιερ δεν είχε αποκαλύψει προηγουμένως τις διαγνώσεις καρκίνου και το χρονικό πλαίσιο στο οποίο έγιναν αυτές οι επεμβάσεις παραμένει ασαφές
.
Ο Γερμανός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τροχιά επιστροφής από έναν τραυματισμό στον ώμο που τον έχει θέσει εκτός αγωνιστικών χώρων από τις αρχές Οκτωβρίου και ελπίζει να είναι έτοιμος εγκαίρως για τους τρεις τελευταίους αγώνες της Μπάγερν Μονάχου πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Μουντιάλ του Κατάρ 2022, πλησιάζει και ο Μάνουελ Νόιερ ελπίζει να κατακτήσει ένα δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο δίνοντας φυσικά το «παρών». Ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει 113 συμμετοχές με τη Γερμανία και ήταν βασικός όταν κατέκτησε το Μουντιάλ το 2014.

Μάλιστα, πήρε και το βραβείο Χρυσό Γάντι το 2014, ενώ συμπεριλήφθηκε στις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 και του 2014.

 

protothema.gr