Home SPORTS NEWS Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίνει αποζημίωση ύψους 17,5 εκατ. ευρώ στον Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίνει αποζημίωση ύψους 17,5 εκατ. ευρώ στον Ρονάλντο

Σύμφωνα με τους Times, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίνει αποζημίωση στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η συνέντευξη που έδωσε ήταν μη εξουσιοδοτημένη, ενώ αρνήθηκε να παίξει στο παιχνίδι με την Τότεναμ.


Το απόγευμα της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στον απόηχο της συνέντευξης που είχε δώσει ο Πορτογάλος σταρ με βολές κατά του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου.

Ένα από τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από την Τρίτη είναι τι θα συμβεί με την αποζημίωση στον CR7. Σύμφωνα με τους Times, οι κόκκινοι διάβολοι δεν καταβάλλουν χρήματα στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γλιτώνει ένα ποσό περίπου στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν λόγοι που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλιτώνει την αποζημίωση, κάτι που μπορεί να υποστηρίξει και στο δικαστήριο. Αρχικά ο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει άδεια από το κλαμπ του και μίλησε με δυσφημιστικό τρόπο γι’ αυτό.

Επίσης η Γιουνάιτεντ, η οποία θα προχωρήσει σε μηνύσεις, καταγγέλλει τον Πορτογάλο για παραβίαση του συμβολαίου του, καθώς ο Ρονάλντο αρνήθηκε να μπει αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ.

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως ο CR7 μπορεί να πάρει μεταγραφή και σε ομάδα της Premier League, καθώς δεν υπήρχε σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο.

Πηγή:sport24.gr