Home SPORTS NEWS L’ Equipe: «Ο Σαντιό Μανέ χάνει το Μουντιάλ 2022»

L’ Equipe: «Ο Σαντιό Μανέ χάνει το Μουντιάλ 2022»

Μια ακόμα μεγάλη… απώλεια ενόψει Μουντιάλ 2022. Ο Σαντιό Μανέ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Equipe (Marca, dailymail και άλλα μεγάλα Μέσα «δανείζονται» το ρεπορτάζ της) ο Σαντιό Μανέ δεν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ 2022.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αποχώρησε έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 20’ της χθεσινής (08.11) αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης, αποχωρώντας -μάλιστα- κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, ο Σαντιό Μανέ έχει τραυματιστεί στον τένοντα και θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός «μάχης» και όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το Μουντιάλ 2022.

Ο Μανέ είναι ο μεγάλος ηγέτης της εθνικής του ομάδας και μετράει 33 γκολ σε 92 εμφανίσεις. Η Σενεγάλη βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ολλανδία, το Κατάρ (οικοδεσπότες) και το Εκουαδόρ.

Ο Μανέ έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους.. μεγάλους άτυχους, που χάνουν το Μουντιάλ του Κατάρ. Ανάμεσα τους οι Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ (Γαλλία), Ντιόγκο Ζότα (Πορτογαλία) και Τίμο Βέρνερ, ενώ υπάρχουν άλλοι που θα το… παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή, για να τα καταφέρουν.

Πηγή:newsit.gr