Home SPORTS NEWS Απίστευτες δηλώσεις του Αλ Κατέρ: «Ο θάνατος είναι ένα φυσικό μέρος της...

Απίστευτες δηλώσεις του Αλ Κατέρ: «Ο θάνατος είναι ένα φυσικό μέρος της ζωής»

Ο Νασέρ Αλ Κατέρ, διευθύνων σύμβουλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, έκανε ορισμένες δηλώσεις μετά τον νέο θάνατο εργάτη.


Ένας ακόμη νεκρός εργάτης υπήρξε στο Κατάρ, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, αφού ένας άνδρας από τις Φιλιππίνες, που είχε μεταναστεύσει για να δουλέψει στις υποδομές για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Μουντιάλ, Νασέρ Αλ Κατέρ, έκανε ορισμένες… απίστευτες δηλώσεις σχετικά με τον θάνατο του εργάτη, λέγοντας πως είναι κάτι φυσικό!

«Ο θάνατος είναι ένα φυσικό μέρος της ζωής, είτε είναι στη δουλειά, είτε στον ύπνο σου. Βρισκόμαστε στη μέση ενός Μουντιάλ. Και έχουμε ένα επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο θέλετε να μιλήσετε τώρα;», υποστήριξε.

Για τον θάνατο του εργάτη από τις Φιλιππίνες, πήρε θέση και η FIFA: «Εάν η έρευνα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας, η εταιρεία θα υπόκειται σε νομικές ενέργειες και αυστηρές οικονομικές κυρώσεις», ανέφερε αρχικά και συνεχίζει στη δήλωσή της η παγκόσμια ομοσπονδία: «Το ποσοστό των εργατικών ατυχημάτων μειώνεται σταθερά στο Κατάρ αφότου εισήχθησαν αυστηρά πρότυπα υγείας και ασφάλειας και εντατικοποιήθηκε η επιβολή».

Πηγή:sport-fm.gr