Home SPORTS NEWS «Χρυσάφι» της FIFA σε ομάδες της Premier League για παίκτες που βρίσκονται...

«Χρυσάφι» της FIFA σε ομάδες της Premier League για παίκτες που βρίσκονται στο Μουντιάλ!

Η FIFA «αποζημιώνει» και με το παραπάνω τις ομάδες της Premier League με παίκτες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ, για κάθε ημέρα που αυτοί απουσιάζουν από τους συλλόγους τους.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «The Athletic», Φίλιπ Μπάκινγκχαμ, η FIFA γνωστοποίησε πως 209 εκατομμύρια δολάρια αναμένεται να καταβληθούν στους συλλόγους που διαθέτουν ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση.

Πράγμα που σημαίνει πως η κάθε ημέρα που βρέθηκαν μακριά από τις ομάδες τους ισοδυναμεί με 10.000 δολάρια, με τις ομάδες της Premier League να εισπράττουν συνολικά περισσότερα από 27 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν ακόμη παίκτες που θα συμμετάσχουν σε τελικό και στην αναμέτρηση για την ανάδειξη της τρίτης θέσης στο τουρνουά, συγκυρία που μπορεί να αυξήσει το ποσό που προαναφέρθηκε.

 

Η εν λόγω οικονομική ενίσχυση» προκύπτει ως μια αποζημίωση λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεσούσης της σεζόν, είτε αυτό συνεπάγεται με επιπλέον καταπόνηση ή τραυματισμό των αθλητών.

Πηγή:sport-fm.gr