Home SPORTS NEWS Παρί Σεν Ζερμέν: Το «τρελό» ποσό που θα λάβουν οι Γάλλοι για...

Παρί Σεν Ζερμέν: Το «τρελό» ποσό που θα λάβουν οι Γάλλοι για το φιλικό στη Σαουδική Αραβία

Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ θα βάλουν στα ταμεία τους οι πρωταθλητές Γαλλίας για το προσεχές φιλικό με τη «μεικτή» συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας.

Το φιλικό της ΠΣΖ με έναν συνδυασμό παικτών από δύο συλλόγους της Σαουδικής Αραβαίας: Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ την ερχόμενη Πέμπτη προσελκύει την προσοχή σύσσωμου του ποδοσφαιρικού κόσμου.


Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο του «Riyadh Season Cup», ένα τουρνουά που διοργανώνει η αραβική χώρα για να φέρει τον κόσμο του ποδοσφαίρου στα σύνορά της, και φέτος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα «φιλοξενήσει» το πουλαναμενόμενο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και την -πιθανότατα τελευταία- κόντρα του Πορτογάλου σταρ με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο «CR7» βέβαια δεν θα ντεμπουτάρει με τη νέα του ομάδα, αλλά αυτό λίγο θα επηρεάσει το φίλαθλο κοινό που περιμένει εναγωνίως να τον δει από κοντά.

Η γαλλική ομάδα καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Ρεν το περασμένο Σαββατοκύριακο (1-0) για την 19η αγωνιστική της Ligue 1 και προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της χάρι στο φιλικό ματς. Σύμφωνα με την «L’Equipe», για να παίξει αυτό το παιχνίδι η PSG θα λάβει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία του ο σύλλογος θα δώσουν μια οικονομική ανάσα, διότι την περασμένη σεζόν η ομάδα έκλεισε τη χρονιά με ζημίες 370 εκατομμυρίων!