Home SPORTS NEWS Σφήνα η ΑΕΚ Αθηνών για απόκτηση Μαντσίνι; Τι απαντούν στην Ένωση

Σφήνα η ΑΕΚ Αθηνών για απόκτηση Μαντσίνι; Τι απαντούν στην Ένωση

Η απάντηση της ΑΕΚ στα δημοσιεύματα περί σφήνας για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι, έβλεπε το φως της δημοσιότητας ένα σενάριο που ήθελε την ΑΕΚ την ύστατη στιγμή να μπαίνει… σφήνα για την απόκτηση του Αργεντίνου.


Κάτι που από την Ένωση διέψευσαν κατηγορηματικά, λέγοντας πως πρόκειται για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων με την οποία γελάνε, ζητώντας παράλληλα να σταματήσουν τα αστεία.

Χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι» τόνιζαν: «Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε».

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά και πέρα από τη διάθεση για πλάκα «η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια».