Home SPORTS NEWS Στα 3 εκατομμύρια έκλεισε το ντιλ για Μαντσίνι ο ΠΑΟ

Στα 3 εκατομμύρια έκλεισε το ντιλ για Μαντσίνι ο ΠΑΟ


Το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να κοστίσει η μεταγραφή του Μαντσίνι από τον Άρη στον Παναθηναϊκό συνιστά την δεύτερη ακριβότερη πώληση στην ιστορία των «κιτρίνων»!
Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε υπέρβαση εκτοξεύοντας την προσφορά του στον Άρη για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι στα 3 εκατ. ευρώ συνολικά, συμπεριλαμβανομένου και το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή που ανήκουν στην Μπορντό.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του deal, πρόκειται ουσιαστικά για την δεύτερη ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Άρη σύμφωνα με το Transfermarkt.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να δαπάνησε 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Μαυριτανός επιθετικός έξι μήνες μετά την παραχώρηση του στους «ερυθρόλευκους» επέστρεψε στον Άρη με την μορφή δανεισμού, αλλά με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 2.5 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» δαπάνησαν ουσιαστικά το ίδιο ποσό με το οποίο ο Άγγελος Χαριστέας είχε παραχωρηθεί πριν από περίπου 20 χρόνια στην Βέρντερ Βρέμης!

Αναλυτικά το Top 5 πωλήσεων του Άρη:

Αμπουμπακάρ Καμαρά 5 εκατ. ευρώ – Ολυμπιακός (2022/23)

Άγγελος Χαριστέας 3 εκατ. ευρω – Βέρντερ Βρέμης (2002/03)

Αβραάμ Παπαδόπουλος 2.5 εκατ. ευρώ – Ολυμπιακός (2008/09)

Γιάννης Φετφατζίδης 1,1 εκατ. ευρώ- Αλ Κορ (2020/21)

Λίντσεϊ Ρόουζ 600.000 ευρώ – Λέγκια Βαρσοβίας (2022/22)