
Επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια, ξεκινώντας με την πολυαναμενόμενη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η αρχή γίνεται σήμερα Τρίτη (14/02) με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις σε Παρίσι και Μιλάνο.
Σαφώς όλα τα φώτα πέφτουν στην τιτανομαχία μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου, καθώς πρόκειται για δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τρίτη (14/02)
Μίλαν – Τότεναμ
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
Τετάρτη (15/02)
Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα
Ντόρτμουντ – Τσέλσι


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
