Την πρώτη του προπόνηση με τη Μπάγερν Μονάχου μετά από δύο και πλέον μήνες έκανε σήμερα (23/02) ο Νουσαΐρ Μαζραουί, αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα περικαρδίτιδας που τον ταλαιπώρησε μετά το Μουντιάλ.
Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει, πλέον, ο Νουσαΐρ Μαζραουί για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου για πρώτη φορά μέσα στο 2023!
Ο Μαροκινός αμυντικός προσβλήθηκε από τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ενώ μετά την επιστροφή του στους Βαυαρούς, διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα, ως συνέπεια του Covid-19…
Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Μαζραουί αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης για σχεδόν τρεις μήνες μέχρι να υποχωρήσει πλήρως η φλεγμονή.
Ο 25χρονος ακραίος μπακ μεταγράφηκε το καλοκαίρι από τον Άγιαξ στη Μπάγερν και πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είχε καταγράψει 18 συμμετοχές σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.
Πηγή:sport-fm.gr




![Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική [Πρόγραμμα και τηλεοπττικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Omonoia-simaiaki-corner-238x178.jpg)




![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



