Home SPORTS NEWS Ιστορική βραδιά για την ΑΕΚ Λάρνακας – Όλοι οι αγώνες του Κόνφερες...

Ιστορική βραδιά για την ΑΕΚ Λάρνακας – Όλοι οι αγώνες του Κόνφερες Λιγκ


Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ η οποία σήμερα υποδέχεται την Γουεστ Χαμ στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κόνφερνς Λιγκ. Όλοι στο οικοδόμημα της ΑΕΚ, ζουν το όνειρο και αδημονούν για τον ιστορικό αγώνα απέναντι στην Αγγλική ομαδα.

Είναι δεδομένο ότι ο Αγγλικός σύλλογος είναι το φαβορί για την πρόκριση, όμως στην ΑΕΚ θέλουν να ζήσουν την κάθε στιγμή των αγώνων και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν.Όπως δήλωσε άλλωστε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα: “Είμαστε εδώ γιατί το αξίζουμε. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την νίκη. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο όχι όμως απίθανο. Πρέπει να έχουμε ένταση σε όλο το παιχνίδι.”

Δεν αλλάζει το πλάνο της ομάδας όποιος και αν είναι απέναντι της, διαμήνυσε ο τεχνικός της ΑΕΚ. Αυτή την μεγάλη προσπάθεια θα στηρίξουν οι οπαδοί της ομάδας που θα κατακλύσουν τις εξέδρες στην Αρένα.

Στους ίδιους ρυθμούς κινούνται και οι ποδοσφαιριστές, χωρίς πίεση και άγχος, οπως ανέφερε ο Τόμοβιτς: “Αύριο πρέπει να το απολαύσουμε και να παίξουμε χωρίς πίεση. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουμε μια ευκαιρία να γράψουμε ξανά ιστορία με την ΑΕΚ. Είμαστε έτοιμοι γι΄αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα”

1.600 περίπου οπαδοί της Γουέστ Χαμ θα βρεθούν στο γήπεδο, για το παιχνίδι που αρχίζει στις 7 και 45. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Νορβηγός, Espen Eskås.

Οι υπόλοιποι αποψινοί αγώνες για το κόνφερενς Λιγκ:

Άντερλεχτ-Βιγιαρεάλ (19:45)
ΑΕΚ Λάρνακας-Γουέστ Χαμ (19:45)
Σέριφ Τίρασπολ-Νις (19:45)
Φιορεντίνα-Σίβασπορ (22:00)
Λεχ Πόζναν-Tζουγκάρντεν (22:00)
Βασιλεία-Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00)
Γάνδη-Μπασάκσεχιρ (22:00)