Home SPORTS NEWS Η στιγμή της… συνειδητοποίησης για τους φιλάθλους που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν την...

Η στιγμή της… συνειδητοποίησης για τους φιλάθλους που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν την άνοδο (vid)

Οι βιαστικοί φίλοι του Αμβούργου βίωσαν την ψυχρολουσία στο πετσί τους, όταν όντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κατάλαβαν ότι η απευθείας άνοδος δεν ήρθε ποτέ.

Το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο στη Γερμανία περιείχε το μεγαλύτερο σασπένς και τα πιο αναπάντεχα… plot-twists που οδήγησαν σε τρομερές αντιδράσεις και στιγμιότυπα. Εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.


Μετά την αφετηρία της Bundesliga που κρίθηκε στο 90′ υπέρ της Μπάγερν κι ενώ η Ντόρτμουντ κρατούσε την τύχη στα χέρια της πριν την έναρξη των αγώνων, ανάλογη δράση σημειώθηκε και στην Τσβάιτε Λίγκα την Κυριακή. Εκεί που το Αμβούργο… νόμιζε πως ανέβηκε κατηγορία, μόνο και μόνο για να προσγειωθεί απότομα στο… χορτάρι λίγα λεπτά μετά.

Χιλιάδες φίλοι των Δεινοσαύρων «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο μετά τη νίκη επί της Σαντχάουζεν που τους είχε φέρει σε θέση απευθείας ανόδου και την προμηνυόμενη «γκέλα» της Χάιντενχαϊμ που έχανε με 2-1 στις καθυστερήσεις, πιστεύοντας πως όλα είχαν τελειώσει. Η Χάιντενχαϊμ, ωστόσο, με δύο γκολ στο 90+3′ και το 90+9′ ανέτρεψε τον κόσμο των φίλων του Αμβούργου, που μετά από μερικά λεπτά απόλυτης έκστασης και ξέφρενων πανηγυρισμών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήρθαν αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα.

Το γερμανικό «Sky Sport» που κάλυπτε την αναμέτρηση κράτησε ενεργές τις κάμερες της μετάδοσης στο Σαντχάουσεν-Αμβούργο και κατέγραψε τη στιγμή που οι φίλοι των φιλοξενούμενων συνειδητοποιούν ότι η απευθείας άνοδος χάθηκε. Μάλιστα, αρκετοί βλέποντας τα κινητά τους και το video-wall νόμιζαν προς στιγμή ότι η αντίπαλος της Χάιντενχαϊμ, Ρέγκενσμπουργκ ήταν εκείνη που σκόραρε στις καθυστερήσεις, προκαλώντας νέο, μικρό «κύμα» πανηγυρισμών!

Οι εκφράσεις των φίλων του Αμβούργου είναι… όλα τα λεφτά:

 

Πηγή: gazzetta.gr