Home SPORTS NEWS Οι χειρότερες ευρωπαϊκές ήττες της Ρεάλ, έχουν προέλθει από Άγγλους!

Οι χειρότερες ευρωπαϊκές ήττες της Ρεάλ, έχουν προέλθει από Άγγλους!

Η τεσσάρα της Σίτι και η άνεση με την οποία οι «πολίτες» έφτασαν σε αυτό το σκορ για να περάσουν στον τελικό της Πόλης, ισοφάρισε την μεγαλύτερη ήττα που έχει υποστεί η «βασίλισσα» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και ξανά, το είχε πάθει από Άγγλους, σε ραντεβού με την Λίβερπουλ πριν από 14 χρόνια!


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο φινάλε του φετινού, επαναληπτικού ημιτελικού με τους «μερένγκες» αγκάλιαζε τους παίκτες του σαν… περήφανος πατέρας για όσα έκαναν

Άλλωστε, οι ενέργειες εκείνων, πέρα από τις δικές του προπονητικές ιδέες και μεθόδους, τον οδήγησαν ξανά στην τελευταία ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για να διεκδικήσει το τρόπαιο στα χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο του κλαμπ του Μάντσεστερ.

Το 4-0 της Τετάρτης αποτελεί βραδιά – ορόσημο για την Σίτι, για τον τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε η ομάδα του Πεπ κόντρα σ’ εκείνη του Αντσελότι, ενώ παράλληλα, ισοφάρισε και την μεγαλύτερη ήττα των Μαδριλένων στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Και ξανά αυτό είχε συμβεί με Άγγλους! Το 2009, στη φάση των «16» εκείνης της διοργάνωσης, η Λίβερπουλ διέλυσε την Ρεάλ με το τελικό 4-0 στο «Άνφιλντ» και με συνολικό σκορ 5-0 στις δύο αναμετρήσεις, μετά και το 1-0 του «Μπερναμπέου».

Σ’ εκείνη την τεσσάρα των «κόκκινων» είχαν πρωταγωνιστήσει οι Τόρες, Τζέραρντ και Ντοσένα (!) σε μια σεζόν που στα ημιτελικά οι ¾ ήταν από εκπρόσωποι της Αγγλίας και τελικά το τρόπαιο πήγε στην Μπαρτσελόνα με το 2-0 επί της Μαν. Γιουνάιτεντ στην Ρώμη.

Πηγή:england35.gr