Home SPORTS NEWS Τσάμπιονς Λιγκ: Σφραγίζεται το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό

Τσάμπιονς Λιγκ: Σφραγίζεται το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό


 Ίντερ και Μίλαν κοντράρονται στον αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών, από τον οποίο θα προκύψει η πρώτη ομάδα του φετινού τελικού.

Οι «νερατζούρι» έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα, καθώς νίκησαν 2-0 στο πρώτο ματς, αλλά οι «ροσονέρι» θα δώσουν μεγάλη μάχη για την ανατροπή.

Η Ίντερ έχει κερδίζει στα τρία τελευταία «derby della madonnina» σε όλες τις διοργανώσεις κι είναι κοντά στο να «σπάσει» την παράδοση στην Ευρώπη.

Η προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες του Μιλάνου είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά του Champions League ήταν τη σεζόν 2002/03, όταν η Μίλαν προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες (0-0, 1-1) εκμεταλλευόμενη το κανονισμό του εκτός έδρας γκολ, ο οποίος δεν ισχύει πλέον. Μάλιστα, έφτασε ως την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που δεν κατάφερε το 2005. Οι «ροσονέρι» είχαν αποκλείσει την Ίντερ στα προημιτελικά κι έφτασαν ως τον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου η Λίβερπουλ επέστρεψε από το 0-3 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Η τελευταία φορά που η Μίλαν βρέθηκε στον τελικό ήταν το 2007 όταν κέρδισε 2-1 τη Λίβερπουλ στο ΟΑΚΑ, ενώ η Ίντερ από την άλλη έχει να βρεθεί στο ματς που θα κρίνει τον τίτλο από το 2010. Πριν 13 χρόνια, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της, είχε επικρατήσει 2-0 την Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη. Το ποια από τις δύο ομάδες του Μιλάνου θα βρεθεί στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου θα γίνει γνωστό απόψε (16/5) το βράδυ.

Η ώρα και το κανάλι του Ίντερ – Μίλαν

Ο αγώνας ρεβάνς των ημιτελικών ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (16/5). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00.