Home SPORTS NEWS Βγαίνουν απόψε τα ζευγάρια για…τους άλλους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς!

Βγαίνουν απόψε τα ζευγάρια για…τους άλλους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς!


Τα ζευγάρια για…δύο ευρωπαϊκούς τελικούς θα γίνουν γνωστά απόψε καθώς έχουμε τις ρεβάνς στην ημιτελική φάση τόσο στο Europa League όσο και στο Conference League…

 Αναλυτικά και ξεκινώντας από το Europa League έχουμε:

Σεβίλλη-Γιουβέντους (22.00): Μεγάλη μάχη αναμένεται στη Σεβίλλη, στη ρεβάνς του 1-1 στο Τορίνο, αφού η ομάδα της πόλης διεκδικεί την παρουσία της σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό. Απέναντι της μία από τις πιο βαριές φανέλες της ηπείρου, η Γιουβέντους, που δεν είναι και στα καλύτερά της. Η εικόνα, αλλά και το αποτέλεσμα του πρώτου ματς χρήζουν φαβορί τους γηπεδούχους, που μην ξεχνάμε πως απέκλεισαν άλλο ένα μεγαθήριο στην προηγούμενη φάση.

Στο πρώτο ματς, η Σεβίλλη έβαλε το ευρωπαϊκό της κουστούμι και δυσκόλεψε πολύ τη Γιουβέντους. Σε ένα ματς που δεν έμεινε πίσω, προηγήθηκε στο 26 με τον Εν Νεσίρι. Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, την οποία απέτρεψε ο Γκάτι, που ισοφάρισε στο 97ο λεπτό για τους γηπεδούχους.

Λεβερκούζεν-Ρόμα (22.00): Μεγάλη ρεβάνς στη Γερμανία που δίνει εισιτήριο για τον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη στις 31/5.

Η κάτοχος του Conference League Ρόμα απέκτησε το πάνω χέρι στο ζευγάρι με τη Λεβερκούζεν χάρη στο γκολ του Μπόβε στον πρώτο ημιτελικό (1-0) κι είναι ένα βήμα μπροστά με φόντο τον τελικό. Ωστόσο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα δοκιμαστεί στην έδρα των «ασπιρίνων» σε μια «καυτή» ρεβάνς.

*Πάμε τώρα και στο Conference League και ξεκινάμε από το μεγάλο ματς στην Ολλανδία.

Η Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ (22:00) για τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League.

Το πρώτο ματς έληξε υπέρ των Άγγλων με 2-1, όμως οι Ολλανδοί έδειξαν άκρως ανταγωνιστικοί και έτοιμοι για να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Yπάρχει όμως την ίδια ώρα (22.00) και η ρεβάνς για Βασιλεία και Φιορεντίνα. Οι Ελβετοί έκαναν μεγάλο διπλό (1-2) στην Ιταλία. Θα ολοκληρώσουν τη μίνι έκπληξη;