Home SPORTS NEWS Βινίσιους: Εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα

Βινίσιους: Εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα

Σοβαρότερος του αναμενόμενου αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Βινίσιους, ο οποίος σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις με πέντε εβδομάδες.


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή La Liga (3Χ3) σε κόντρα των σοβαρών τραυματισμών (Κουρτουά, Μιλιτάο) που στιγμάτισαν το φετινό της καλοκαίρι. Τα προβλήματα, όμως, δεν λένε να την αφήσουν σε ησυχία καθώς εκτός από τους παραπάνω δύο, η Βασίλισσα θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Βινίσιους για μεγαλύτερο διάστημα απ’ όσο αναμενόταν.

Ο Βραζιλιάνος σταρ αντικαταστάθηκε στο 18′ του ματς με τη Θέλτα έχοντας αισθανθεί ενοχλήσεις στον μηρό πάνω σ’ ένα σπριντ και οι πρώτες εξετάσεις έδειχναν καθησυχαστικές. Ωστόσο, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως μετά από νέα σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός στον δεξί μηριαίο είναι πιο σοβαρός και το νέο χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του υπολογίζεται σε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε εβδομάδες!

Αυτό σημαίνει ότι ο Βίνι θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος κόντρα σε Χετάφε, Σοσιεδάδ και το μαδριλένικο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο, την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League καθώς και τα παιχνίδια της εθνικής Βραζιλίας στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Πηγή:Gazzetta.gr