Home SPORTS NEWS «Η Παρί πήρε με 222 εκατ. ευρώ τον Νεϊμάρ γνωρίζοντας πως είχε...

«Η Παρί πήρε με 222 εκατ. ευρώ τον Νεϊμάρ γνωρίζοντας πως είχε κάταγμα»


Η «Equipe» αποκάλυψε πως η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε το υπέρογκο ποσό των 222 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ, παρότι ο Βραζιλιάνος είχε κατάγμα στο μετατάρσιο.
Η «Equipe» τάραξε τα… νερά, καθώς αποκάλυψε πως η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ, ο οποίος είχε κάταγμα στο μετατάρσιο.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα ανέφερε πως όταν ο Βραζιλιάνος super star απόκτηθηκε από τους Παριζιάνους όντας τραυματίας, καθώς είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν το γνώριζαν, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε από το να βγάλουν από τα ταμεία τους 222 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Επιπλέον το ιατρικό τιμ που εξέτασε τον Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της μεταγραφής του εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες, ωστόσο η επιθυμία της ομάδας να κάνει το μεταγραφικό «μπαμ» αλλά και του παίκτη να φύγει από τη «σκιά» του Λιονέλ Μέσι, δεν άφησαν το ακριβότερο deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου να χαλάσει.

Το θέμα είναι πως σύμφωνα με την «Equipe», ο παίκτης έπρεπε τότε να μπει στο χειρουργείο για τον τραυματισμό, ωστόσο η Παρί δεν ήθελε να ανακοινώσει μία πολύμηνη απουσία του σημαντικού της μεταγραφικού αποκτήματος, επομένως προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα συντηρητικά, ελπίζοντας πως η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα βελτιωνόταν.

Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε λανθασμένη, μιας και το 2018 αλλά και το 2019, τραυματίστηκε δύο φορές στο ίδιο σημείο μένοντας εκτός δράσης για περισσότερους από έξι μήνες συνολικά και χάνοντας σημαντικούς αγώνες Champions League.