Home SPORTS NEWS Σύζυγοι ποδοσφαιριστών γυρίζουν ντοκιμαντέρ και αποκαλύπτουν πως είναι να ζουν στο πλευρό...

Σύζυγοι ποδοσφαιριστών γυρίζουν ντοκιμαντέρ και αποκαλύπτουν πως είναι να ζουν στο πλευρό τους (ΒΙΝΤΕΟ)


Σύζυγοι και σύντροφοι ποδοσφαιριστών γυρίζουν ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Married to the game» και αποκαλύπτουν πως είναι να ζουν μαζί τους.
Ένα διαφορετικό από όλα τα άλλα ντοκιμαντέρ έρχεται να βγάλει στη φόρα η Amazon. Βλέποντας ότι τα αθλητικά ντοκιμαντέρ πουλάνε, αποφάσισε να γυρίσει ένα όχι και τόσο καθαρά ποδοσφαιρικό, αλλά παρεμφερές, αφού το θέμα του θα είναι οι σύζυγοι των ποδοσφαιριστών.

Το «Married To The Game» είναι η νέα παραγωγή της συνδρομητικής πλατφόρμας που έρχεται να βγάλει στη φόρα τη ζωή των WAGS. Εκτός όμως από αυτά που φαίνονται στα social media το ντοκιμαντέρ έρχεται να φέρει και μερικές λεπτομέρειες και αθέατης πλευρές της καθημερινότητάς τους.

Τρεις γυναίκες λοιπόν και συγκεκριμένα η Τέιλορ Γουόρντ (σύζυγος του Ριγάντ Μαχρέζ), η Κατ Χάρντινγκ (σύντροφος του Ζορζίνιο) και η Σάρα Γκουντογκάν (σύζυγος του Ιλκάι Γκουντογκάν) έρχονται να αποκαλύψουν την καθημερινότητά τους με έναν ποδοσφαιριστή.

Οι τρεις τους έχουν βιώσει διαφορετικές καταστάσεις στα χρόνια που είναι στο πλευρό των παικτών, με την επιλογή τους μόνο τυχαία να μην είναι, αφού όλες έχουν εμπειρία από Premier League, με τη Χάρντιγκ να παραμένει εκεί, ενώ η Γουόρντ και η Γκουντογκάν έχουν μετακομίσει για Σαουδική Αραβία και Βαρκελώνη αντίστοιχα.

Η Τέιλορ Γουόρντ είναι η κόρη του παλαίμαχου Άγγλου ποδοσφαιριστή, Άσλεϊ Γουόρντ, ο οποίος έχει ξεκινήσει από την ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο έχει αγωνιστεί σε έντεκα διαφορετικές ομάδες, μεταξύ άλλων και η Μάντσεστερ Σίτι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής λοιπόν ξεκίνησε να πηγαίνει στους αγώνες των «πολιτών το 2018 και κάπου εκεί η κόρη του γνώρισε τον Μαχρέζ, με τον οποίο έχει σχέση από το 2020.

«Ήξερα ότι η ζωή του ποδοσφαιριστή έχει τον κίνδυνο να βρεθείς κάπου αλλού, αλλά πίστευα ότι αν έφευγε από τη Σίτι θα πηγαίναμε μέχρι το Λονδίνο… Κι όμως με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι μετακομίζουμε στη Σαουδική Αραβία. Όλο αυτό ήταν ένα σοκ. Ο Ριγάντ είναι αυτός ο τύπος. Ευθύς και ωμός, άμεσος, αλλά ταυτόχρονα ήρεμος και υποστηρικτικός», ήταν τα λόγια της για τη μεταγραφή του Αλγερινού στην Αλ Αχλί.

«Εντάξει δεν μπορείς να πιεις αλκοόλ, μου λείπουν οι φίλοι μου αλλά η ζωή γενικά είναι ωραία και ήρεμη. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε σπίτι γιατί ότι μας έδειχναν ήταν σαν… παλάτια. Ήταν όλα πολύ μεγάλα, με δυο, τρεις ορόφους και δεν ήξερα τι θα κάναμε».

Όσον αφορά τη σύζυγο του Ζορζίνιο , Κατ Χάρντινγκ έχει συμμετάσχει στο αγγλικό The Voice και δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

«Αλλάζει όλη σου η ζωή γιατί τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το πρόγραμμα του συντρόφου σου! Επί της ουσίας δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα εκτός κι αν πρόκειται να συμβεί τον Ιούνιο!

Πολλές φορές έχουμε κανονίσει δείπνο με φίλους και το ακυρώνουμε γιατί έχουν χάσει το παιχνίδι. Όταν συμβαίνει αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να του μιλήσω για 24 ώρες.. Δεν έχει τη διάθεση για κουβέντα», αναφέρει μεταξύ άλλων η Χάρντινγκ.

Η σύζυγος του Ιταλού μέσου της Άρσεναλ λέγεται μάλιστα πως πρόσφατα έμαθε ότι η κάθε ομάδα παίζει με έντεκα παίκτες.

«Δεν μπορώ να βρω ένα πραγματικό καλό ιταλικό ή καλό σούσι ή έστω απλά φρέσκο φαγητό… όλα κατεψυγμένα. Τα εστιατόρια εδώ επικεντρώνονται [sic] στο να βγάλουν χρήματα σαν νυχτερινά κέντρα και όχι με ποιοτικό φαγητό. Ίσως αυτό να συμβαίνει στο Λονδίνο, αλλά με τίποτα στο Μάντσεστερ. Λυπάμαι…», είχε αναφέρει η σύζυγος του Γκουντογκάν προκαλώντας νευρικό πανικό στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του Γερμανού μέσου στην Μπαρτσελόνα,  Σάρα παραδέχτηκε ότι «μου λείπει το Μάντσεστερ κι ας μην έχει καλό φαγητό. Πάντα ήξερα ότι υπήρχε ο κίνδυνος να έρθει μια μεταγραφή, αλλά όταν αυτό συμβαίνει σοκαριστικό.

Ο κόσμος με ήξερε από πριν ως μια σταρ των ΜΜΕ, αλλά μετά έπρεπε να ακολουθήσω τους κανόνες του αθλήματος. Ως συζύγους ποδοσφαιριστών μας θέλουν στο περιθώριο και μας παρουσιάζοπυν μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο. Οπότε χάνεις λίγο τον εαυτό σου, τον αυθορμητισμό σου και πρέπει ουσιαστικά να ξαναβρείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όσο πετυχημένη κι αν ήσουν πριν, πλέον είσαι σύζυγος ποδοσφαιριστή ή απλά WAG. Κι όλοι ξεχνούν τι είχες πετύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή και είσαι αναγκασμένος να ξεκινήσεις από το μηδέν (0)».