Home SPORTS NEWS Η κίνηση της Μπάγερν για να αποτρέψει τον Αλφόνσο Ντέιβις από το...

Η κίνηση της Μπάγερν για να αποτρέψει τον Αλφόνσο Ντέιβις από το να πάει στη Ρεάλ


Ο γερμανικός σύλλογος έχει προχωρήσει στην… επίθεση εν μέσω του έντονο ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Καναδού μπακ.
Ο φάκελος Αλφόνσο Ντέιβις εξακολουθεί να συζητείται έντονα στα γραφεία της Μπάγερν Μονάχου και της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη «μάχη» για τον Καναδό μπακ, ο βαυαρικός σύλλογος έκανε ένα νέο βήμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, η Μπάγερν αύξησε την προσφορά ανανέωσης στον Ντέιβις εν μέσω νέων συζητήσεων μεταξύ των ατζέντηδων του παίκτη και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Συγκεκριμένα, η προσφορά αναφέρεται στα 14 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, αν και αυτό απέχει ακόμα πολύ από τα σχεδόν 22 εκατομμύρια που ζητά ο παίκτης.
Θυμίζουμε ότι ο Ντέιβις έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το 2025 και ο σύλλογος γνωρίζει ότι είτε πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του είτε να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να αξιοποιήσει στο έπακρο τη μεταγραφή του.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει στο προσκήνιο με χαμηλότερη προσφορά, μακριά από τα 54 εκατομμύρια που ζητά ο γερμανικός σύλλογος.
Φυσικά οι Μαδριλένοι δεν θα φτάσουν στα άκρα για να υπογράψει τον Ντέιβις, ο οποίος θα μπορούσε, όπως ο Κιλιάν Μπαπέ, να ενταχθεί δωρεάν το 2025, μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν.
gazzetta.gr