Home SPORTS NEWS Ο Μέσι αποκάλυψε την τελευταία του ομάδα

Ο Μέσι αποκάλυψε την τελευταία του ομάδα

Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί στην καριέρα του ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, όπως τόνισε ο ίδιος την Τετάρτη (12/6), προσθέτοντας ότι νιώθει «λίγο φοβισμένος» στη σκέψη της ημέρας που θα αποφασίσει να αποσυρθεί απ’ την ενεργό δράση.


Ο Μέσι, πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή το 2022, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Major League Soccer μέχρι το 2025 μετά την άφιξή του το περασμένο καλοκαίρι.

«Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο τελευταίος μου σύλλογος. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Απολαμβάνω τα πάντα ακόμα περισσότερο γιατί γνωρίζω ότι απομένει όλο και λιγότερο», είπε ο Μέσι στο ESPN και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι έτοιμος να αφήσω το ποδόσφαιρο. Το έκανα όλη μου τη ζωή, μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μου αρέσει η προπόνηση, η καθημερινότητα, οι αγώνες… Και ναι, υπάρχει πάντα λίγος φόβος όλα αυτά τελείωσαν».

Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας Μέσι ετοιμάζεται με την εθνική του ομάδα να υπερασπιστεί τον τίτλο του Copa America, με το τουρνουά να ξεκινά στις 20 Ιουνίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τον Καναδά στον εναρκτήριο αγώνα, πριν αντιμετωπίσει τη Χιλή του Ομίλου Α στις 25 Ιουνίου και το Περού τέσσερις ημέρες αργότερα.

Πηγή:mag24.gr