Home SPORTS NEWS Συγκίνηση στη φιέστα της Ισπανίας: Η 10χρονη Μαρία που μάχεται με τον...

Συγκίνηση στη φιέστα της Ισπανίας: Η 10χρονη Μαρία που μάχεται με τον καρκίνο σήκωσε το τρόπαιο

Ο Άλβαρο Μοράτα άφησε την 10χρονη Μαρία που παλεύει με τον καρκίνο να σηκώσει το τρόπαιο που κατέκτησε η Ισπανία στο Euro 2024.


Πέρα από πανηγυρισμούς, χορούς και τραγούδια, η φιέστα της εθνικής Ισπανίας για την κατάκτηση του Euro 2024 είχε και πολλή συγκίνηση. Τα μέλη της ομάδας υποδέχτηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί μια δεκάχρονη φίλη της ομάδας, που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η Μαρία Καμάνιο, που πάσχει από σάρκωμα Ewing (δεύτερος πιο κοινός τύπος καρκίνου των οστών σε παιδιά και νεαρούς ενήλικες) είχε ως όνειρο να γνωρίσει κάποια στιγμή από κοντά τους παίκτες της εθνικής Ισπανίας και ο αρχηγός Άλβαρο Μοράτα την κάλεσε στη σκηνή και της έδωσε το τρόπαιο. Το νεαρό κορίτσι σήκωσε την κούπα εν μέσω αποθέωσης στην πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς.

«Είμαστε χαρούμενοι που είσαι εδώ μαζί μας. Εμείς απλώς παίζουμε ποδόσφαιρο, εσύ από την άλλη παραδίδεις σε όλους μας μαθήματα κάθε μέρα. Τι σημαίνει να παλεύεις για να ζήσεις και τι σημαίνει να είσαι ένας πραγματικός σούπερ ήρωας της ζωής. Σε ευχαριστούμε όλοι», ήταν τα λόγια του Μοράτα, ο οποίος αποτελεί τον αγαπημένο παίκτη της Μαρίας, που είναι φίλη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Πηγή:sport-fm.gr