Home TOP NEWS Κερδίζει τις εντυπώσεις…

Κερδίζει τις εντυπώσεις…

Dabizas-Nikos


Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου αλλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί το «τριφύλλι» να έχει ακόμη αρκετό δρόμο σε ότι αφορά την ολοκλήρωση του προγραμματισμού του, ωστόσο έχει προχωρήσει αρκετά. Αυτό οφείλεται στο Νίκο Νταμπίζα που το περασμένο διάστημα δεν είχε απλά επαφές, αλλά απέσπασε και υπογραφές.

Του Στέλιου Δημοσθένους, sport-fm.com.cy

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, πάνε να δούμε τι γίνεται σε τεχνικό επίπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε τη πρόσληψη Τζον Κάρβερ. Ένας έμπειρος προπονητής, γνώστης του σύγχρονου ποδοσφαίρου και με σπουδαίο έργο πίσω του. Ο Νταμπίζας κερδίζει βαθμούς με αυτό το «deal» αλλά θα όλοι θα κριθούν καλύτερα στο γήπεδο.

Επιπλέον, επιστρέφει ο γυμναστής Παύλος Κίναν και σηκώνει μανίκια για τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης. Αυτή ήταν μια εξέλιξη που χαροποίησε αρκετούς στο «πράσινο» στρατόπεδο. Αναμένεται και η πρόσληψη βοηθού προπονητή, όπως και άλλων ατόμων με συγκεκριμένες ιδιότητες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το τελευταίο διάστημα συνηθίσαμε να μιλάμε για αποχωρήσεις από το «τριφύλλι». Ο Νίκος Νταμπίζας, λίγες μέρες πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έχει πολύ ευχάριστα νέα. Νούνο Ασίς και Αντρέ Σκέμπρι είναι προς παραμονή, το ίδιο ισχύει και για τον Χάφεζ. Επιπρόσθετα, μέχρι την Πέμπτη που η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αναχωρήσει για Αυστρία, αναμένεται να προκύψει και 2-3 ανακοινώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον Νταμπίζα.

Ανακεφαλαιώνοντας, ο Νίκος Νταμπίζας μπορεί να άργησε κάπως για να φέρει νεότερα στο «τριφύλλι», όμως τα φύλαγε μαζεμένα. Μετά την πρόσληψη προπονητή, τη στελέχωση του τεχνικού τιμ και τις ανανεώσεις, έπεται και η ενίσχυση. Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής που παρουσιάζεται ορεξάτος και με όραμα, προκειμένου να δώσει στο «τριφύλλι» την δυναμική που χρειάζεται.