Home TOP NEWS Σέρινταν: “Θα είναι μια καλή χρονιά”

Σέρινταν: “Θα είναι μια καλή χρονιά”

proetoimasia-day3-sheridan (28)


Πεποισμένος πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μια καλή χρονιά ο Κίλιαν Σέρινταν. Ο Ιρλανδός επιθετικός της ομάδας μας μίλησε στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV επεσήμανε πως όλοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το τέλος που είχε η προηγούμενη σεζόν και να επικεντρωθούν στην χρονιά που έρχεται. Πιο κάτω όσα δήλωσε καθώς και στιγμιότυπα από τη προπόνηση της ομάδας.

Την άποψη πως θα είναι μία καλή χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή που ξεκινά σύντομα, εξέφρασε ο επιθετικός της ομάδας μας, Κίλιαν Σέρινταν, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, καλώντας τον κόσμο να διατηρήσει τη θετικότητα και τη συμπαράστασή του.

Ο Ιρλανδός επιθετικός επεσήμανε πως όλοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το τέλος που είχε η προηγούμενη σεζόν και να επικεντρωθούν στην χρονιά που έρχεται, εκφράζοντας παράλληλα και την ικανοποίησή τους για την υψηλού επιπέδου οργάνωση και τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα, στοιχεία που τον κάνουν να εκτιμά πως το επίπεδο έχει ανέβει.

Εστίασε στο γεγονός πως όλοι θα πρέπει να διατηρήσουν τη θετικότητά τους και να βγάλουν αυτήν την ενέργεια στο γήπεδο. Τόνισε πως ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Τζον Κάρβερ, έχει πολύ καλή φήμη στην Αγγλία, ενώ αποκάλυψε πως από την πρώτη προπόνηση αυτός και οι συμπαίκτες του, ήταν εντυπωσιασμένοι, κάτι που τους κάνει να προσβλέπουν σε μία πολύ καλή χρονιά.

Ο ίδιος βάζει τον πήχη για το άτομό του ακόμη πιο ψηλά, καθώς στοχεύει στο να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με πέρσι, να πετύχει αρκετά γκολ και να βοηθήσει την ομάδα. Παράλληλα, όπως ανέφερε, με την στήριξη της προπονητικής ομάδας, θα επιδιώξει να ανεβάσει το επίπεδό του ως ποδοσφαιριστής.

Όσο αφορά το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, με τα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, εκτίμησε πως αυτήν την σεζόν θα πρέπει να ξεκινήσει θετικά η ομάδα και να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία της ανατροπής σκορ στον επαναληπτικό αγώνα, όπως είχε γίνει πέρσι με την Δυναμό Μπατούμι.

Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με της δηλώσεις του Κίλιαν Σέρινταν, συνοδευόμενο από πλάνα της προετοιμασίας επί Αυστριακού εδάφους.