Home TOP NEWS Συγνώμη κ.Τζιωνή αλλά…

Συγνώμη κ.Τζιωνή αλλά…

 


«Εγώ θα είμαι σ’ ένα συνδυασμό μόνο αν υπάρξει μόνο ένας. Αν καταφέρουμε μέσα από την συναίνεση να πάμε σ’ ένα μόνο συνδυασμό στην Γενική Συνέλευση, θα μπορούσα να εξετάσω το ενδεχόμενο να βρίσκομαι σ’ αυτό».

Αυτά είναι τα λόγια το πρόεδρου της ομάδα μας, Αντώνη Τζιωνή, σε πρωινή εκπομπή, το περιεχόμενο των οποίων δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστο. Με λίγα λόγια, ο τωρινός πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενδιαφέρεται να συνεχίσει στα διοικητικά και θέτει σαν προϋπόθεση την ύπαρξη ενός και μόνο συνδιασμού.

Μας συγχωρείς κ.Τζιωνή αλλά ο ίδιος δήλωνες μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Αλκή ότι αν δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου θα αποσυρθείς. Η χρονιά που διανύουμε είναι η χειρότερη στην ιστορία μας, τις τελευταίες δυο χρονιές έχουμε μείνει εκτός Ευρώπης ενώ το χρέος έχει μεγαλώσει με τις νέες οικονομικές τρύπες. Αν αυτά συνεπάγονται με καλή δουλειά…πάμε πάσο!

Είναι καιρός να αφήσουν όλοι τους εγωισμούς τους στην άκρη και να κάνουν ένα βήμα πίσω για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όποιος έχει αποδείξει ότι δεν έχει κάτι να προσφέρει, θα πρέπει από μόνος του να αποσυρθεί από την οποιαδήποτε προσπάθεια για εμπλοκή στα διοικητικά. Λίγη ευθιξία δεν βλάπτει…