Ο Μπόρχα Εκίθα αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον οδήγησε στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στην ομάδα για προπονήσεις μήνα Φεβρουάριο. Και η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί στην πραγματική του θέση, αφού αγωνίστηκε κυρίως στο κέντρο. Μάλιστα, μετά από έναν ολόκληρο γύρο, ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην κανονική του θέση, δίπλα από τον Λούκα Βύντρα.
Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με το μέλλον του ποδοσφαιριστή, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το δείγμα που έχουμε, με τον ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενο στη φυσική του θέση, είναι πολύ μικρό.

![Συγκινητικές στιγμές σε… ΟΜΟΝΟΙΑτικα σπίτια με τον Πράσινο Άγιο Βασίλη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/t243tf234t-238x178.jpg)







![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)

![Συγκινητικές στιγμές σε… ΟΜΟΝΟΙΑτικα σπίτια με τον Πράσινο Άγιο Βασίλη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/t243tf234t-100x75.jpg)

