Home TOP NEWS Οι φετινοί στόχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Οι φετινοί στόχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοσταθμό ΣΠΟΡ FM 95.0, για τους φετινούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη σεζόν που ξεκινάει το Σάββατο:


“Στόχοι:

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προερχόταν από τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της, αλλά και την αναγκαιότητα για σωρεία αλλαγών σε όλα τα επίπεδα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν θα μπορούσε να καθοριστεί διαφορετικός αγωνιστικός στόχος για τη σεζόν 2018-19, πέρα από τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας, που να καταγράψει καλύτερη πορεία από την περσινή.

Επιπλέον, βασικοί στόχοι για τη σεζόν:

  1. Δημιουργία βασικού κορμού στο ρόστερ, ώστε κάθε επόμενο καλοκαίρι να υπάρχει ανάγκη για λίγες προσθαφαιρέσεις.
  2. Δημιουργία υψηλού επιπέδου υποδομών και υποστήριξης για την ποδοσφαιρική ομάδα
  3. Οικονομική σταθερότητα, η οποία διασφαλίζει αρκετά άλλα θετικά στοιχεία (ηρεμία, πειθαρχία, ασφάλεια, προσήλωση, αφοσίωση κτλ)

Όλα αυτά αποτελούν βασικές προϋποθέσεις, για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει σε μόνιμη πρωταγωνιστική πορεία, να κατακτά τίτλους και να έχει επιτυχημένες παρουσίες στην Ευρώπη.

Ανάπτυξη διαδικασίας απόκτησης ποδοσφαιριστών:

Στοχεύουμε στην ανάπτυξη διαδικασίας απόκτησης ποδοσφαιριστών, που θα περιορίζει το ρίσκο στις μετεγγραφικές περιόδους. Λόγω έλλειψης χρόνου αυτό το καλοκαίρι, η ομάδα αναγκαστικά εφάρμοσε συγκεκριμένο πλάνο ενίσχυσης. Πλέον αυτό αλλάζει. Θα παρακολουθούνται για αρκετό διάστημα ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν (τμήμα σκάουτινγκ), ώστε να σχηματίζεται καλή εικόνα για την αξία τους και την αγωνιστική τους κατάσταση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λειτουργεί σε υγιείς βάσεις:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λειτουργεί σε υγιείς βάσεις και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της: Επαγγελματικό περιβάλλον, υποστήριξη (επιστημονική, ιατρική, προσωπικό, εξοπλισμό, συνεργασίες που προσφέρουν εξειδίκευση), οικονομική σταθερότητα, ηρεμία.

Διαρκής αξιολόγηση το εργαλείο για επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων:

Γίνεται διαρκής και καθημερινή αξιολόγηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτό είναι βασικό εργαλείο για ανάπτυξη και επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων. Υπάρχει η πρόθεση, αλλά και η δυνατότητα, για να επιχειρείται συνεχής και δραστική ενίσχυση και βελτίωση, σε όλα τα επίπεδα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα (έμψυχο δυναμικό, εξοπλισμό, υποδομές, εγκαταστάσεις, εξειδίκευση κτλ).”

Ποιους έχουμε να ανταγωνιστούμε

Έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες που δουλεύουν με σταθερότητα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτές η ομάδες ήταν στο σημείο που είναι σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, πριν από κάποια χρόνια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει σε γεμάτα γήπεδα

Άλλος ένας μεγάλος στόχος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει σε γεμάτα γήπεδα. Θέλουμε το γήπεδο να γίνει συνήθεια. Να είναι χώρος διασκέδασης, ευκαιρία για οικογενειακή/κοινωνική έξοδο, χώρος που θα φιλοξενεί όλους τους φιλάθλους: οικογένειες, παιδιά, συνταξιούχους, απλούς φιλάθλους, οργανωμένους και θα τους επιτρέπει να απολαύσουν την ομάδα που αγαπούν, αλλά και τις χαρές που προσφέρει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο.

Αρχή του φιλόδοξου πλάνου, με ορίζοντα την κορυφή 

Βρισκόμαστε στην αρχή του φιλόδοξου πλάνου, που έχει ορίζοντα την κορυφή. Αυτό το πλάνο έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο. Στις 9 Ιουλίου ξεκίνησε η προετοιμασία. Έπρεπε να γίνουν πολλά και έγιναν πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, για να φτιάξουμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ ισχυρή και πρωταθλήτρια, χρειάζεται χρόνος. Υπάρχει όραμα, διάθεση, πλάνο, αλλά και δυνατότητα για υλοποίησή του. Η αρχή της προσπάθειας θα είναι δύσκολη και πιθανόν να δοκιμαστούν οι αντοχές, τα συναισθήματα και η κρίση μας. Σταδιακά τα πράγματα θα οδηγούνται στο σημείο που θέλουμε.

Θα υπάρχουν στιγμές που θα δοκιμαστούμε 

Ο στόχος της δημιουργίας μιας μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι μια διαδικασία που απαιτεί: πλάνο, επαγγελματισμό, δουλειά, συνέπεια και σταθερότητα. Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα υπάρξουν στιγμές που θα δοκιμαστούμε. Τότε είναι που θα πρέπει παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί, να ελέγξουμε τα συναισθήματα και την κρίση μας. Όλοι έχουμε σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουμε. Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή.

Να δώσουμε την αίσθηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει δυνατή 

Μπαίνουμε στο νέο πρωτάθλημα με ενθουσιασμό, ενέργεια, αποφασιστικότητα και απαιτήσεις. Θέλουμε να απολαύσουμε τη σεζόν. Μέσα από κάθε παιχνίδι να διδασκόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Επιβάλλεται να δώσουμε την αίσθηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει δυνατή. “