Home TOP NEWS Για όσους προαγόρασαν διαρκείας αλλά επιθυμούν επιστροφή χρημάτων λόγω κάρτας φιλάθλου

Για όσους προαγόρασαν διαρκείας αλλά επιθυμούν επιστροφή χρημάτων λόγω κάρτας φιλάθλου


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν, προχώρησε μέσα στον περασμένο Φεβρουάριο σε προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν που διανύουμε τώρα. Αρκετοί φίλοι έτρεξαν να βοηθήσουν την ομάδα και να επωφεληθούν των πολύ καλών τιμών. Ωστόσο, μέχρι τότε, το θέμα της κάρτας φιλάθλου βρισκόταν στον αέρα και ο κόσμος δε γνώριζε κατά πόσο θα εφαρμοστεί ή όχι το συγκεκριμένο μέτρο.

Πλέον, με την εφαρμογή του μέτρου, λάβαμε μηνύματα από φίλους της ομάδας που ρωτούσαν κατά πόσο μπορούν να παραδώσουν πίσω την κάρτα διαρκείας τους, να τους επιστραφούν τα λεφτά, με σκοπό την εναντίωση στο μέτρο της κάρτας φιλάθλου. Η πολιτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και σχεδόν όλων των εταιρειών, είναι όπως δεν επιστρέφονται χρήματα, με τον όρο να είναι γραμμένος όταν γίνεται η διαδικασία έκδοσης της κάρτας διαρκείας.

Η άποψη μας πάντως είναι ότι, θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση στη μέση, μιας και μιλάμε για μικρό αριθμό τέτοιων περιπτώσεων. Μια καλή επιλογή θα ήταν η παραχώρηση του ποσού σαν έκπτωση στην Green Boutique, ως ένδειξη σεβασμού προς τον κόσμο που έτρεξε να αγοράσει το διαρκείας του, προτού ωστόσο να γνωρίζει για την εφαρμογή της κάρτας οπαδού.