Home TOP NEWS Ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή

Ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή


Αναμενόμενη χρηματική ποινή επιβλήθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας χρησιμοποίησε μόνον ένα, αντί δύο, ποδοσφαιριστή στην αρχική εντεκάδα που να ήταν γραμμένος στο μητρώο της ΚΟΠ κατά το 18ο, ή νωρίτερα, έτος της ηλικίας του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Χριστοφή.

Αναλυτικά:

Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2018-2019.

Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/25.08.2018 περιόδου 2018-2019 (1η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.