Home TOP NEWS Ελεύθερος ο Γιάγκου – Άλλαξε η ώρα της εκδίκασης

Ελεύθερος ο Γιάγκου – Άλλαξε η ώρα της εκδίκασης


Έληξε σήμερα το διάταγμα κράτησης του Αναπληρωτή προέδρου και γιατρού της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριάκου Γιάγκου. Η αστυνομία είχε τρεις μέρες στη διάθεση της για να συλλέξει πληροφορίες από τον γιατρό της Κυρίας, για διερεύνηση αδικημάτων όπως πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση υπογραφής με ψευδείς παραστάσεις. Το διάταγμα κράτησης δεν ανανεώθηκε και έτσι ο κ. Γιάγκου θα αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έρευνα που έγινε στο γραφείο του γιατρού, ανάμεσα στα έγγραφα που παραλήφθηκαν, δεν εντοπίστηκε ο φάκελος του Νιγηριανού τερματοφύλακα. Επίσης, στα έγγραφα που στάλθηκαν στον ΚΟΑ για εκτύπωση του δελτίου του Ουζόχο, υπήρχαν εξετάσεις με την υπογραφή του Γιάγκου άλλου ποδοσφαιριστή που εντάχθηκε πρόσφατα στην Ανόρθωση. Στην κατάθεση του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αυτό έγινε κατά λάθος.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η εκδίκαση της έφεσης του Απόλλωνα κατά το κύρος του αγώνα με την Ανόρθωση, αλλάζει για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά ώρα, καθώς από 13:00 πήγε στις 15:00 την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης – Συλλήψεις, ομολογίες και… νέα επεισόδια