Home TOP NEWS Οι αναμενόμενες ποινές

Οι αναμενόμενες ποινές


Στο ποινολόγιο του Αθλητικού Δικαστή βρέθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος εξέτασε απόψε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του. Στο τριφύλλι επιβλήθηκαν οι αναμενόμενες ποινές για μη χρησιμοποίηση δύο Κύπριων στην εντεκάδα στο παιχνίδι με τη Δόξα, όπως και για αποβολή ποδοσφαιριστή της U19. Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2018-2019. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας–ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/10.02.2019 (20η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Δημήτρη Κυριάκου κατά του Λεωνίδα Κονομή, ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 A’ Κατηγορίας ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/09.02.2019 (17η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο