Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αγωνιστικό πρόγραμμα εβδομάδας (25-31/03)

Αγωνιστικό πρόγραμμα εβδομάδας (25-31/03)


Πέντε από τα αγωνιστικά τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα. Αχιλλέας Καϊμακλίου, ΑΕΚ, Παφιακός, Αποέλ και Απόλλων Ladies οι αντίπαλοι των ομάδων μας.

Αναλυτικά:

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας υποδέχεται τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την 4η θέση και ταυτόχρονα να πλησιάσει τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα φούτσαλ αγωνίζεται στη Λάρνακα απέναντι στην ΑΕΚ για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να προκριθεί στον τελικό.

Η ομάδα πετόσφαιρας φιλοξενείται στην Πάφο από τον Παφιακό και με ενδεχόμενη επιτυχία θα στεφθεί πρωταθλήτρια! Προηγείται ήδη με 3-0 νίκες και αν φύγει νικήτρια θα κατακτήσει το νταμπλ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενη το Αποέλ και ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στις Απόλλων Ladies. Στόχος της η δεύτερη σερί νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.