Home TOP NEWS Κολοβός: «Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι και που θα...

Κολοβός: «Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι και που θα παίζω τη νέα αγωνιστική περίοδο»


Δηλώσεις στο sport-fm.gr πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Κολοβός. Ο Έλληνας διεθνής ανέφερε, μεταξύ άλλων, για την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδος, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περίμενες ότι θα επέστρεφες στην Εθνική ομάδα;

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Εθνική ομάδα. Είχα στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα γυρνούσα. Για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Πιστεύω για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι τιμή να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο. Θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω μέλος της και παράλληλα να βοηθήσω στη νέα προσπάθεια που κάνει η Εθνική».

Σου έλειπε πολύ η Εθνική όλο αυτό το διάστημα;

«Εννοείται πως μου έλειπε η Εθνική ομάδα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην του λείπει, όταν είναι εκτός για μεγάλο διάστημα, όπως συμβαίνει με την περίπτωση μου. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Πέρασα αρκετούς τραυματισμούς που με άφησαν για καιρό μακριά από τα γήπεδα, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλά και έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου. Βάζω τα δυνατά μου για να γίνομαι μέρα με τη μέρα καλύτερος».

Η Εθνική ομάδα θέλει να κάνει μια νέα αρχή στα προκριματικά του Euro 2020 για να διεκδικήσει την πρόκριση σε τελική φάση μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Πως βλέπεις αυτό το νέο ξεκίνημα;

«Είναι καθαρά θέμα της ομάδας. Δηλαδή να καταφέρουμε να το αλλάξουμε αυτό και να επαναφέρουμε την Εθνική στο δρόμο των επιτυχιών. Πιστεύω γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια, ο καθένας θα βάλει τα δυνατά του για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Έχουμε ταλέντο και μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσετε το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ και αμέσως μετά θα κοντραριστείτε με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Ποιος είναι ο στόχος; 

«Σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε για να νικήσουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Στο μυαλό μας έχουμε μόνο το πρώτο ματς με το Λιχτενστάιν. Θέλουμε τη νίκη και σε καμία περίπτωση δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Θα πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Όσον αφορά τη Βοσνία, θα επικεντρωθούμε από την Κυριακή».

Πως βλέπεις αυτές τις πρώτες μέρες σου με τον Άγγελο Αναστασιάδη;

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο κ. Αναστασιάδης είναι κοντά σε όλους τους ποδοσφαιριστές, μας μιλάει αρκετά και θέλει απ’ όλους μας να δώσουμε το 100% για την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στην Εθνική». 

Παρατηρώντας τον όμιλο, το μεγάλο φαβορί είναι η Ιταλία, ενώ φαίνεται ότι θα γίνει μάχη για το ποια ομάδα θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο. Ποια είναι η γνώμη σου;

«Πράγματι, η Ιταλία είναι το φαβορί για να είναι η μία ομάδα που θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση. Από εκεί και πέρα, το δεύτερο εισιτήριο θα το διεκδικήσουμε εμείς και η Βοσνία. Όλα αυτά, βέβαια, θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο».

Από τον Γενάρη αγωνίζεσαι στο κυπριακό πρωτάθλημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και φαίνεται ότι έχεις βρει ξανά τα πατήματά σου…

«Είμαι σε καλή κατάσταση, έχω ξεπεράσει τους τραυματισμούς μου και έχω αγωνιστικό ρυθμό με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχω αφήσει πίσω την προηγούμενη διετία λόγω των σοβαρών τραυματισμών και κοιτάω μπροστά, ευελπιστώντας σε καλύτερη συνέχεια». 

Θα παραμείνεις στην Κύπρο και την επόμενη σεζόν ή είναι κάτι που θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα;

«Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι και που θα παίζω τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα δικαιώματα μου ανήκουν στη Μαλίν και πιθανότατα το επόμενο διάστημα θα γίνει μια σχετική συζήτηση με την ομάδα».