Home TOP NEWS Νέα κλήση σε Κολοβό και Μαυρία

Νέα κλήση σε Κολοβό και Μαυρία


Δημήτρης Κολοβός και Χάρης Μαυρίας κλήθηκαν εκ νέου στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για την προετοιμασία της Ολλανδίας, αλλά και στο φιλικό με την Τουρκία ενόψει των προκριματικών με Ιταλία και Αρμενία. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ενσωματωθούν με την Εθνική τους στις 24 Μαΐου και αφότου ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την ομάδα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου
Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου
Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου
Σταφυλίδης

27 Μαΐου
Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers».

Η ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: