Home TOP NEWS Αντιδρούν στον «αιώνιο» για ΓΣΠ και Μακάρειο

Αντιδρούν στον «αιώνιο» για ΓΣΠ και Μακάρειο


Η νέα συμφωνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το ΓΣΠ έφερε αντίδραση από το Αποέλ το οποίο ζητάει τις ίδιες οικονομικές διευκολύνσεις που είχε η ομάδα μας. Μάλιστα την Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη συνάντηση της διοίκησης του «αιώνιου» με το ΓΣΠ για να συζητηθεί το ενδεχόμενο της αποκλειστικής διαχείρισης του γηπέδου. Αυτή ακυρώθηκε.

Αντίδραση προέκυψε και για το προαναγγελθέν αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τον ΚΟΑ για κατεδάφιση και ανοικοδόμηση του Μακαρείου σταδίου με τον εκπρόσωπο τύπου του Αποέλ να επικαλείται, μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων, την αντίδραση της ομάδας μας όταν οι γαλαζοκίτρινοι είχαν εκφράσει την πρόθεση να αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα τους.

Συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Πετεβίνος είπε για το ΓΣΠ… «Η πρόταση που κατατέθηκε ήταν για αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Η απόφαση εξαρτάται από το ΓΣΠ. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είπαμε ότι ακυρώνουμε τη συνάντηση και την ίδια ώρα επιθυμούμε οι οικονομικές διευκολύνσεις που είχε η Ομόνοια, να ισχύουν και για το Αποέλ. Περιμένουμε την απάντηση από το ΓΣΠ».

Σε σχέση με το θέμα του Μακαρείου ο εκπρόσωπος τύπου του Αποέλ ανέφερε… «Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί η ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτό. Έρχεται όμως σε πλήρη αντίθεση με την ανακοίνωση που έβγαλε όταν εμείς επιδείξαμε ενδιαφέρον. Η ανακοίνωση έλεγε: «Το Μακάρειο φιλοξενεί για δεκαετίες ιστορικούς συλλόγους, διαφορετικά αθλήματα τμήματα και σχολές του αθλητισμού και ως τέτοια θεωρούμε ότι πρέπει να παραμείνει». Όταν μιλάμε για κρατική διαδικασία θα πρέπει να τη σεβαστεί η Ομόνοια όπως κάνουμε και εμείς, αλλά και ο ίδιος ο ΚΟΑ».