Home TOP NEWS Άντρος Χαρίτου: «Μία καλή πορεία θα φέρει τον κόσμο πίσω»

Άντρος Χαρίτου: «Μία καλή πορεία θα φέρει τον κόσμο πίσω»


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  Άντρος Χαρίτου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και για την Εθνική ομάδα. Εξέφρασε την πίστη του στη δουλειά που γίνεται σήμερα στο τριφύλλι ενώ είπε πως πρέπει να δοθουν περισσότερες ευκαιρίες στους Κύπριους παίκτες.

Οι αναφορές του:

Για την Εθνική: «Υπάρχει ποιότητα, το πρόβλημα όμως είναι η ποσότητα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια των πολλών επιλογών. Όσο και αν θέλουμε να λέμε ότι έχει προχωρήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο, η βιτρίνα είναι η Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι η ομοσπονδία πρέπει να υποχρεώνει τις ομάδες να χρησιμοποιούν Κύπριους ποδοσφαιριστές.Για τον αγώνα με τη Σκωτία, θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το βαθμολογικό κέρδος. Σαν σύνολο, νομίζω ότι δεν απέχουν πολύ από εμάς».

Για την Ομόνοια: «Ο Νεόφυτος Λάρκου είναι έξυπνος, γνωρίζει τα προβλήματα της Ομόνοιας και εμπιστεύομαι την κρίση του. Πιστεύω ότι θα κάνει επιλογές και για ποδοσφαιριστές. Πονέσαμε πολύ, ειδικά την περσινή χρονιά. Έγιναν τρομερά λάθη, υπήρχε χρόνος και μπάτζετ για καλές επιλογές και στο τέλος αποτύχαμε πλήρως. Όλος ο κόσμος περιμένει από την Ομόνοια να αντιδράσει. Μια καλή πορεία, θα φέρει και τον κόσμο πίσω».