Home TOP NEWS Έρχεται και πιάνει δουλειά (Δηλώσεις)

Έρχεται και πιάνει δουλειά (Δηλώσεις)


Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι πλέον ο νέος προπονητής της ομάδας μας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Κύπρο για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες όπως έρθει στη χώρα μας το συντομότερο δυνατό (Κυριακή ή Δευτέρα) και να συνομιλήσει με την ομάδα προγραμματισμού. Έγιναν ήδη οι απαιτούμενες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, όπου έφεραν και τη σύναψη της συνεργασίας και πλέον αναμένεται στην Κύπρο για να ξεκινήσουν μαζί το κτίσιμο και τον προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο μεταξύ ο Νορβηγός προπονητής, με την επισημοποίηση ως νέος προπονητής της ομάδας μας, έκανε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του (aftenposten.no) αναφερόμενος στη νέα του δουλειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένας σύλλογος που ρισκάρει και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της. Ανυπομονώ να βοηθήσω τους ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν και να παλέψουμε για τρόπαια. Ιστορικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ μεγάλο σωματείο και έχει τεράστια βάση οπαδών. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές και περιμένω να συναντήσω πίεση, όπως είχα και στη Λέγκια. Στη Βιντεότον ήταν πιο ήσυχα τα πράγματα από τους οπαδούς και τα ΜΜΕ, αλλά εδώ περιμένω ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, καθώς υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των συλλόγων της Λευκωσίας».

Επίσης ο Μπεργκ αποχαιρέτησε την Στάμπαεκ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Νορβηγικής ομάδας.

Όσα ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλους για τον έναν χρόνο πoυ πέρασε. Απόλαυσα την παρουσία μου. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, ήταν ένα μια ωραία ομάδα αυτή που δουλέψαμε, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και για το γεγονός ότι ήταν δίπλα στην ομάδα. Ήταν σημαντική για μένα η στήριξη αλλά και για τους πάικτες»